top of page

TILMELDING

Det Åbne Danmarksmesterskab i Blindsmagning 2023 vil ligesom i 2022 blive afholdt i to tempi med en indledende kvalifikationsrunde og finalerunden i København. I 2023 bliver der afholdt tre "semifinaler", hvorfra de bedste hold kvalificerer sig til finalen i København.

 

ÆNDRING AF FINALEAFVIKLINGEN.  Der vil i år være ændringerne i afviklingen af finalen for at gøre konkurrencen mere interessant og spændende. Læs mere her

De tre semifinaler afvikles efter følgende program og med det anførte maksimale antal deltagende hold og finalebilletter på spil:

5. marts, København, Hotel- og Restaurantskolen: 48 pladser, 16 finalebilletter

12. marts, Odense, Brandts Klædefabrik: 35 pladser, 12 finalebilletter

19. marts, Aarhus. Aarhus Tech: 33 pladser, 11 finalebilletter

TILMELDINGEN TIL SEMIFINALERNE ÅBNER MANDAG D. 30. JANUAR KL. 10 på https://dmblindsmagning.nemtilmeld.dk/ Tilmelding er bindende og kan kun annulleres, hvis pladsen kan overtages af et andet hold.

 

I det tilfælde, at semifinalerne ikke bliver udsolgt, modificeres antallet af finalebilletter, der er på spil således, at det procentvis svarer til antal deltagende hold. Der vil altså ikke være forskel på semifinalerne mht. hvor nemt det rent matematisk er at kvalificerer sig.

 

OBS! Ingen deltager kan deltage i mere end én semifinale og man kan ikke deltage på ét hold i en semifinale og en andet hold i en evt. finale. Der henvises i øvrigt til reglerne for konkurrencen som kan downloades her (Bemærk! Reglerne er pt. under opdatering)

Hold  der er direkte kvalificerede til finalerunden via konkurrencen i 2022, vil få direkte besked pr. mail.

bottom of page