top of page

TILMELDING

Det Åbne Danmarksmesterskab i Blindsmagning 2024 afholdes i to tempi med en indledende kvalifikationsrunde og finalerunden i København. I 2024 bliver der afholdt fire"semifinaler", hvorfra de bedste hold kvalificerer sig til finalen i København.

 

ÆNDRING AF SEMIFINALEAFVIKLINGEN.  Semifinalerne vil i år i lighed med finalen blive afviklet med det digitale svarsystem, der indførtes i finalen i 2023. Læs mere her

De fire semifinaler afvikles efter følgende program og med det anførte maksimale antal deltagende hold og minimum antal finalebilletter på spil:

10. marts, København, Hotel- og Restaurantskolen: 36 pladser, 10 finalebilletter

10. marts, Odense, Brandts Klædefabrik: 33 pladser, 9 finalebilletter

17. marts, København, Hotel- og Restaurantskolen: 39 pladser, 11 finalebilletter

17. marts, Aarhus, Aarhus Tech: 33 pladser, 9 finalebilletter

TILMELDINGEN TIL SEMIFINALERNE ÅBNER MANDAG D. 22. JANUAR KL. 10 på https://dmblindsmagning.nemtilmeld.dk/ Tilmelding er bindende og kan kun annulleres, hvis pladsen kan overtages af et andet hold.

 

I det tilfælde, at semifinalerne ikke bliver udsolgt eller at hold ikke møder op, modificeres antallet af finalebilletter, der er på spil således, at det procentvis svarer så præcist som muligt til antal deltagende hold.

 

OBS! Ingen deltager kan deltage i mere end én semifinale og man kan ikke deltage på ét hold i en semifinale og et andet hold i en evt. finale. Der henvises i øvrigt til reglerne for konkurrencen som kan downloades her.

Hold  der er direkte kvalificerede til finalerunden via konkurrencen i 2023, vil få direkte besked pr. mail.

bottom of page