top of page

Tidligere nyheder

Overskrift 4

21. december 2021
Ny struktur ved DM i blindsmagning

Fra 2022 ændres strukturen for DM i Blindsmagning. For at imødekomme den store interesse og give flere mulighed for at komme med i finalen og for at sprede konkurrencen mere bredt ud geografisk indføres der nu 4 "semifinaler".

 

De fire semifinaler afholdes i Aarhus og København søndag d. 20. marts og i Aalborg og Odense søndag d. 3. april.

 

Fra semifinalerne kvalificerer de bedste hold sig til den endelige finale, der afvikles på Axelborg i København søndag d. 22. maj.

12. september 2021
Hamreklubben genvinder DM

Ved dagens konkurrence på Axelborg i København vandt Hamreklubben bestående af Rasmus Amdi Larsen, Christian Thorsholt Jacobsen og Jonas Munk Christensen Det Åbne Danmarksmesterskab i Blindsmagning. Det gjorde de også i 2018 og de blev således de første til at genvinde konkurrencen.  Andenpladsen gik til The Spanish Connection bestående af Jonas Tofterup, Hans Werge og Thomas Rydberg. Det var holdets tredje 2. plads på 5 år. Sidste års debuterende finalister ”God Smag” med Mikael Fuglsang, Jonas Hal og Brian Sonne Stage, byttede sidste års 2. plads ud med en 3. plads.

 
08. dec. 2020
Dato for DM 2021 fastlagt

 

Det Åbne Danmarksmesterskab i Blindsmagning afholdes næste gang søndag d. 25. april 2021. Se mere under Tilmelding.

10. okt. 2020
Frankrig genvandt VM i Blindsmagning

 

Det var en tydeligt skuffet Thor Mårup, som fortalte om dagens VM i blindsmagning fra Bordeaux, hvor Hold 18, der vandt DM i august, var rejst til med høje forventninger. Frankrig genvandt titlen, de vandt sidste år da konkurrencen fandt sted på Château de Chambord i Loire. I år fandt mesterskabet med 20 deltagende nationalteams fra hele verden på det smukke Château Smith Haut-Lafitte i Pessac-Leognan. Frankrig vandt foran Kina og Spanien og Finland på en delt 3.plads.

bottom of page