Nyheder

Overskrift 4

23. maj 2022
The Three Muscadets vinder DM

Ved gårsdagens konkurrence på Axelborg i København vandt The Three Muscadets bestående af Ali Amidi, Janice Wang og Domen Prešern Det Åbne Danmarksmesterskab i Blindsmagning. Holdet var debutanter i konkurrencen, men de havde allerede gjort opmærksom på sig selv med en sikker topplacering i den indledende runde med den højeste score af alle.  Andenpladsen gik til The Spanish Connection bestående af Jonas Tofterup, Hans Werge og Thomas Rydberg. Det var holdets fjerde 2. plads på 5 år. Vinea beståede af Erik Gadsbøll, David Andreasen og Daniel Gamborg førte inden finalen, men måtte tage til takke med tredjepladsen.

25. april 3022
Billetter til finalerunden

Tivoli/NIMB har nu sat billetter til finaledelen d. 22. maj til salg. Der vil her være mulighed fra første paket at blindsmage på de tre finalevine, og se om man er bedre, end de tre finalisthold. Der er præmie til den bedste smager blandt publikum og i billetten til 495 kr. indgår foruden vinene også lidt salte snacks. Læs mere HER.

05. april 2022
Anden runde semifinaler afviklet

Søndag d. 3. april afvikledes de sidste to semifinaler i årets DM-konkurrence. I Odense dystede 30 hold om 11 finalepladser og i Aalborg var 12 hold samlede i kampen om 4 finalepladser. Efter de 6 vine have følgende hold gjort sig fortjent til finaledeltagelse:

 

Odense

Vinbaren Vesterbro Torv

Trio MAS

AOC Skanderborg

Glad og Frisk Vin

De tertiære musketerer

A l'appareil

Sour Mates

De næsvise fynboer

La La La

Det Acceptable Område

Vinlogen

Aalborg

The Three Muscadets

Olfactorierne

Vinea

Team Himmerland

22. marts 2022
Første semifinaler afviklede

Søndag d. 20. marts afvikledes de første to semifinaler i årets udvidede DM-konkurrence, hvor de 15 bedste hold fra sidste års DM er direkte kvalificerede til finalen og resten findes via fire semifinaler. I København dystede 42 hold om 15 finalepladser og i Aarhus sad 23 hold klar i konkurrence om 9   finalepladser. Efter de 6 vine have følgende hold gjort sig fortjent til finaledeltagelse:

København

G-Max-punktet

Tokaji og Andrea

Mere Dosage

VKA2020

Den tørstige trio

Vieilles Vignes

AOP

Det Gode glas

The B Wine Team

Vino Wildcards

Fadfyrene

De 3 Pinot'er

Savennières tak

Brødrene Vin

MI-Vino

 

Aarhus

Grøn Chartreuse

NebbiYOLO

Die Helden

Emeritus og Minken

Aarhusiansk selskab for blindsmagning

Det´ jy'erne

The Wannabies

ROJ Tasting Club

TeamOfRookies

30. januar 2022
Tilmelding til DM i Blindsmagning 2022

Tilmeldingen til semifinalerne 2022 åbner fredag d. 4. februar kl. 10.

De fire semifinaler afholdes efter følgende program og med det anførte antal deltagende hold og finalebilletter på spil: 

20. marts, Kbh., Hotel- og Rest.skolen: 42 pladser, 14 finalebilletter

20. marts, Aarhus. Aarhus Tech: 24 pladser, 8 finalebilletter

3. april, Odense, Brandts Klædefabrik: 33 pladser, 11 finalebilletter

3. april, Aalborg, Tech College: 21 pladser, 7 finalebilletter

Se mere om tilmeldingen her

21. december 2021
Ny struktur ved DM i blindsmagning

Fra 2022 ændres strukturen for DM i Blindsmagning. For at imødekomme den store interesse og give flere mulighed for at komme med i finalen og for at sprede konkurrencen mere bredt ud geografisk indføres der nu 4 "semifinaler".

 

De fire semifinaler afholdes i Aarhus og København søndag d. 20. marts og i Aalborg og Odense søndag d. 3. april.

 

Fra semifinalerne kvalificerer de bedste hold sig til den endelige finale, der afvikles på Axelborg i København søndag d. 22. maj.

3. oktober 2021
Hamreklubben bliver nr. 14 ved VM

Ved gårsdagens VM i blindsmagning i Avignon endte danmarksmestrene Hamreklubben bestående af Rasmus Amdi Larsen, Christian Thorsholt Jacobsen og Jonas Munk Christensen som nr. 14 ud af de 27 deltagende hold fra hele verden. De nye verdensmestre blev Ungarn med Belgien og Spanien på hhv. 2. og 3. pladsen.